Calendar

e-solat

Last Update

Last Update:
29-09-2015 01:31

SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI JABATAN PENGAIRAN & SALIRAN DAERAH GOMBAK, Powered by Joomla!
Kata aluan Ketua Jabatan PDF Print E-mail

 

Kata-kata Aluan :-Jurutera Daerah

Bismillahirrahmannirahim. Assalam'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

 

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana diberikan kesempatan untuk saya memberikan kata aluan di dalam Laman web JPS Gombak yang dikenalikan oleh Unit ICT JPS Gombak.

Terima kasih dan tahniah diucapkan atas daya usaha yang dilakukan sejajarkan dengan perubahan dan perkembangan terkini JPS Gombak.

Bagi skop utama JPS Gombak merangkumi menyelesaikan masalah aduan orang ramai yang berkaitan dengan rizab dan struktur sungai yang mana telah dibangunkan oleh JPS itu sendiri. Sebarang maklumbalas terhadap aduan ini akan diambil serta merta.Disamping itu juga, laporan juga akan disediakan dalam tempoh 24jamh.

Walaubagaimana pun. saya berharap JPS Gombak dapat memperhebatkan lagi pembangunan sebarang sistem bagi menambahbaik proses kerja yang sedia ada di JPS Gombak. Dengan mencetuskan laman web ini serta mendapat pengiktirafan, saya berharap idea inovasi ini tidak terhenti disini sahaja tetapi malah memperkembangan kepakaran yang sedia  ada untuk kebaikan jabatan dan pegawai yang bertugas. Organisasi berpandukan pegawai bertugas didalamnya, dengan tenaga pegawai yang mempunyai nilai-nilai sikap yang tinggi maka outcome jabatan juga akan memberi kesan yang memuaskan (ORGANISATION FROM PEOPLE)

Adalah merupakan harapan kami, sebarang usaha kerjasama (teamwork), membangunkan sikap attitude yang terbaik, menjalankan budaya kominikasi yang mengalakkan serta mempunyai semangat motivation disemua lapisan pegawai JPS Gombak ini.

Akhirnya, saya menyeru kepada semua warga JPS Gombak agar menyalurkan pelbagai maklumat di unit masing-masing untuk dipaparkan di laman web ini dan berharap pegawai ICT JPS Gombak sentiasa mengemaskini maklumat yang diperolehi supaya laman web ini akan lebih interaktif dan berinformasi.

Berkhimatlah dengan Jaya Perkhidmatan Sempurna.

 

 

 

Dr. Asnor Muizan Bin Dato' Hj. Ishak PMC

Jurutera Daerah Gombak

Jabatan Pengairan dan Saliran

 

Video


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

pengumuman

Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi Jabatan Pengairan Dan Saliran Daerah Gombak

Designed by eTDS TechnoSys
Click here to donate

Statistik Pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday7
mod_vvisit_counterYesterday24
mod_vvisit_counterThis week106
mod_vvisit_counterLast week123
mod_vvisit_counterThis month528
mod_vvisit_counterLast month799
mod_vvisit_counterAll days786500